15 november

 

Hej på er!
Idag var det den onödigaste dagen på länge. Hade skola mellan 10-12.10 men dock fick jag otroligt mycket gjort. Denna helgen kommer bli så mysig, lugn och med det bästa sällskapet, nämligen min pojkvän men imorgon ska vi även träffa två kompisar så det kommer bli galet bra. Lugna helger behövs också ibland, så att man orkar med de som är lite mer fart i. Jag hoppas ni får en bra helg, för det kommer jag att få.

du,bara du

 

14 november

 
Kom hem för en  stund efter att ha varit hemma hos min älskling och firat hans lillebror eftersom han fyller tolv år idag. Ett riktigt stort grattis! Bakade en ljuvlig kladdkaka som han fick i present av mig, som jag självklart smakade av eftersom den är den godaste kladdkakan på denna planet. 

Borde egentligen sova alldeles strax men är så tankspridd, tankarna är överallt, hullerombuller så tänkte att jag skulle skriva, som löser allt i alla lägen. Pennan och pappret är de som alltid ställer upp för mig i alla lägen, speciellt när mitt huvud håller på att bli överfyllt av tankar. 
 
Jag hoppas ni har haft en bra dag.

Lite coolt iallafall

 

Life isn´t about waiting for the storm to pass. It´s about learning to dance in the rain

 
God morgon! Den här veckan har varit tuff, men nu blev den helt plötsligt tuffare. Just nu kan jag inte sluta tänka på hur glad jag är över att ha min underbara pojkvän i mitt liv. Den här veckan har varit dålig, den fick ett otroligt dålig start. Usch och fy. 
 
Igår firade jag min plastpappa som fyllde år och myste med min pojke eftersom vi hade en månad igår. Idag ska jag även hem till honom eftersom hans lillebror fyller år. Denna vecka kommer ändå vara skön, speciellt helgen eftersom den ska spenderas med min pojkvän. Mycket tjat om honom, men jag är kär. Heidå.
 

Tillbaka ännu en gångDen senaste tiden har jag haft ett sug över att skriva, vill skriva massor av knasigheter och tömma huvudet på idéer och tankar så jag har nu bestämt mig för att börja blogga igen. Vi får se hur länge jag stannar denna gången, men ska försöka stanna ett tag iallafall. Ska ändra design+header när jag har tid och ork till det också så att det blir lite nytt. Nu vet ni, god natt people.