Härlig torsdag, dock med ett otroligt tråkigt inlägg


Torsdag idag. Praktiken gick grymt bra, halv åtta-halv ett vare idag. Efter det åkte jag till täby centrum och mötte upp en gammal killkompis. Sedan träffade jag min underbaring Hannah också en liten kortis. Ska snart äta middag och sen bär det i väg till gymmet, cirkel gym står på schemat idag. Ser fram emot helgen, den kommer att bli grym. Hoppas jag iallafall. Puss.

Idag är det ingen vanlig dag.

 
 
17 år och grejer. Grattis på födelsedagen min fina vän. Jag saknar dig, jag saknar våran underbara vänskap och jag saknar våran otroligt knäppa humor. Men jag hoppas du får en toppen bra dag, med super duper bra sällskap, god mat, tårta kanske och presenter! Ovanför ser du några fåtal bilder som finns på oss, och en ottroligt härlig video på dig. Jag hoppas vi ses snart, puss på dig.
 
 
 
 
 

knäppiskvällJag har haft en sådan tråkig kväll, så jag har suttit och tagit en massa knäppa bilder på mig själv och garvat åt dem efter. De värsta kan jag inte ens visa, haha. Nu ska jag börja fixa så att jag kan gå och lägga mig sen och hoppas på att jag får sova hela natten! puss på er. 

baaacckkkk


Thingeling. Inte bloggat på ett tag, tyvärr. Har mina perioder då jag tycker det är roligt sen går det bara neråt. Men nu känner jag att det är dags igen. Eller iallafall så känns det så just nu, hehehe. Sen får vi se hur det blir med den saken. 
 
Onsdag idag. Jag var hemma från praktiken på grund av några privata anledningar. Ganska synd faktiskt, men så är livet ibland. Träffade en underbar kompis och fick lite styrka tillbaka och humöret höjdes mycket. Resten av kvällen ska jag vara hemma och ta det lugnt.