min måndags kväll


Sometimes you have to stop thinking too much and go where your heart takes you.


svartvit

 
Stackars er som måste titta på mina iphonebilder hela tiden,haha. Men har inte orkat använda min kamera på hur lång tid som helst. Sitter just nu på lektion som är ganska intressant faktiskt. Slutar tre idag, men har extramatte till fyra sorligt nog. Men ska klara kursen så dags att sätta fart. Byebye.

fotbollsmatch med fängelsetröjan på

 
Det ända roliga som har hänt idag är att jag har spelat match. En rolig träningsmatch faktiskt och framför allt jämn. Sitter och väntar på middagen nu och sen blir det ett varmt bad. Är som en isbit just nu, speciellt om mina stackars fötter. Hoppas ni får en mysig söndag kväll! 

You'll never know how strong you are until being strong is the only choice you have.


Jag älskar foton.

 
Har satt upp några bilder på min vägg igen. 73 stycken för att vara exakt. Människor som har gjort avtryck i mitt liv, min familj och lite egobilder. Det gör mitt rum så mycket personligare. Jag älskar bilder. Dels för att det är jag som har tagit alla nästan, men även dels för att jag kan titta på de varje dag och påminna mig om att jag har underbara vänner runt omkring mig, en underbar familj som alltid stöttar mig. Bilderna får mig också att le och tänka tillbaka på gamla minnen. När bilderna togs, vad vi gjorde när de togs, känslorna, allt sådant. Det åker förmodligen upp flera bilder snart. Har ungefär 300 bilder som väntar i en pärm. Haha! 

19 januariDenna dag har varit ganska seg men ändå riktigt trevlig. Jag sov äntligen en hel natt första gången på över en vecka. Måste säga att det var riktigt skönt. Dagen började med att jag bakade två tårtor. Sedan kom släkten hit och firade mig och min broder och jag fick fina presenter. Har även haft lite familjemys och snart ska jag sova. Är fortfarande död efter denna vecka. Imorgon är det match som gäller, kommer bli riktigt kul att få spela vanlig fotboll igen. Hoppas ni har haft en härlig lördag!

<3


freeeedag

 
Jag tror att jag är tillbaka igen. Har inte haft någon lust att blogga sen jag var i fjällen, men nu är det kanske dags igen. Just nu sitter jag i skolan och har lektion. Inte så roligt och jag är så otroligt trött. Har inte sovit bra denna vecka alls. Usch. Sista lektionen är inställd så har bara denna och sen en till, wihoo! 

Jag älskar att åka bräda.


så duktiga

Tillbaka i stugan efter flera timmar i backen och har precis ätit och ska ut snart igen. Morgonvädret har varit hur dåligt som helst. Dimmigt och fuktigt, men har knappt sett någonting. Emilia åker helt själv nu, galet glad över henne. Leon svänger också, så små men ändå så duktiga. Vi skulle ha bowlat men det var fullbokat så vi ska bowla imorgon, och vi ska även till hundfjället imorgon och besöka trollskogen hoppas jag. Nu ska vi ut, vi hörs!

en ny dag med nya utmaningar

God morgon alla människor där ute! En ny dag i backen idag. Snöat nu på morgonen och det är fortfarande dimmigt och backarna är isiga, tyvärr. Men det är hur roligt som helst! Lärde även Leon att åka knapplift idag, så nu kan båda ungarna göra det. Är i stugan för att äta lunch och sen bär det av till backen igen. Hoppas ni får en bra dag! 

glad grabb på min bräda

Idag blev det en kort dag i backen. Lärde min lillasyster åka knapplift och min lillebror klarade det en kortkort bit  och sen gav vi upp och gick hem och åt. Medans de åkte med liften fick jag springa bredvid, herregud vilket konditions träning det var. 

Eftermiddagen har spenderats i badhuset som ligger en bit bort. Inget speciellt med det, tyckte faktiskt det var jättetråkigt. Bubbelpoolen var niceeee. Nu ska jag snart äta och sedan ska vi bara ta det lugnt. Imorgon bär det av till backen igen!