Skola, skola, skola, jobba, jobba, jobba

Tumblr_md2f2205pn1rueqolo1_500_large

God morgon! Eller inte riktigt men skit samma. Skola, skola och åter skola. Sitter på engelskalektionen just nu och ska skriva en film Review. Denna vecka är nästan helt planerad, ska jobba mycket och tjäna massa pengar #tummenupp Ovanför ser ni Aria från pll, hon är grym. Puss på er.

Fartfylld dagIdag har det varit en otrolig jobbig dag för mig. Skolan var inte jobbig. Hade två lektioner och sen världens håltimme och sen bar det iväg till gamla stan för att gå på ett museum som heter Levande historia. Studiebesöket var faktiskt helt okej. Har även varit på utbildning för jobbet jag fick och hunnit träna! En timme emellan utbildningen och träningen, men jag hann konstigt nog, haha. 

Nu ligger jag äntligen i min säng med en stor vattenflaska och ska alldeles strax sova. Mina fötter värker och huvudet dunkar. Imorgon har jag sovmorgon, så plus för det. Puusss på er.

love you


A friend that you can be yourself with


Tack för igår vännen
♥♥♥

“Life is what happens to you while you're busy making other plans.”


slappdagarIgår bloggande jag ingenting eftersom vi åkte till Ikea som ligger i Olso och åt där och köpte en massa saker. Kom hem sent och kollade bara på film den tiden vi inte var där. 

Idag har vi backat en kladdkaka och ska snart fixa tryffel till den. Resten av dagen ska vi väl bara slappa. Imorgon bär det hemåt. Fast vi stannar i Karlstad och sover på hotell, så kommer hem på lördag. Längtar faktiskt hem.