Inte min grej trots allt

Jag var helt enkelt för dålig på det här just nu och har ingen tid till det. Hörs kanske i höst!


Denna fredag kommer att bli bra


 
God morgon! Fredag idag, jiiihooo. Har planer för idag, som är riktigt bra. Riktigt taggad om man säger så. Jag är trött och jag sov för länge idag. Kanske för att jag somnade vid tre i natt ungefär. Klockan sex imorse fick jag äntligen prata med min underbara pojkvän, hihi! Nej, dags att sätta fart om man ska hinna med allt. Vi hörs sen! 

Det är nu man tänker som mest

 
En vecka och en dag sen jag förlorade min vovve. Det är så här på kvällskvisten som man tänker extra mycket på det. Speciellt när man är ensam. Just därför hatar jag att vara ensam på kvällarna, och att sova ensam. Känns som om jag inte är redo för det. 
 
Jag påverkades ganska hårt av hennes död. Hon har varit som min egna hund liksom. Jag har tränat henne under flera år, vunnit hennes tillit och har fått henne att lyssna på mig. Jag kommer aldrig kunna titta bak och se henne igen, hon kommer aldrig gå bakom mig som hon alltid gjorde, hon kommer aldrig följa efter mig vart jag än går, eller sitta utanför och vänta medans jag är på toaletten. 15 år blev hon. Hon föddes 1997, alltså var jag ett år när mormor och morfar fick henne. 

Men jag tänker så här - hon har det mycket bättre nu. Hon var gammal och trött. Hennes tid var inne om man säger så. Även fast hon råkade ut för en liten olycka som orsakade besöket hos vetrinären. 

Jag saknar henne, det gör jag. Oerhört mycket faktiskt. Nästa gång jag åker ut till mormor och morfar kommer det att kännas tomt utan henne. Men det är sånt som händer i livet. Man får leva med det. 

I tisdags var det en speciell dag

Jani. I tisdags var det en mycket speciell dag. Då var det ett år sen jag och min pojkvän blev tillsammans. Åh vad tiden har gått fort. Men dagen var underbar. När vi vaknade fick han sin lilla present. En bok full med bilder på oss och massa fina citat osv som jag har gjort. Vi käkade en trevlig frukost och åkte till mörby och köpte jordgubbar och nutella. Sen bar det iväg till stranden där vi solade och badade och åt hela dagen typ. 

På kvällen åkte vi till en restaurang som jag inte kommer i håg vad den hette. Det var iallafall en japansk restaurang. Där hade man sin egna "grill" på bordet där man stekte sitt kött. Riktigt smarrigt faktiskt. Efter det åkte vi till gamla stan och åt glass och satte oss nere vid vattnet.  Vi åkte sedan hem till honom och vid halv tolv åkte vi och tog ett nattbad. 
 
Dagen var underbar. Jag är världens lyckligaste. Jag har världens finaste pojke, som bara är min. Åh vad jag är glad över att jag har honom. Han är bäst. Jag älskar honom så otroligt mycket. Just nu saknar jag honom. Han åkte till Usa i morse och ska vara där i två veckor. Två veckor liksom. Ååååhhhh... 
 

sommarlov

Jag loggade precis in på blogg.se och såg att de har gjort om allting. Jag är verkligen ovan, och det kommer dröja ett tag innan jag har vant mig känner jag. 
 
Jag är skrivsugen. Mina fingrar vill trycka ner alla tagenter om och om igen och skriva vackra texter eller bara helt vanliga texter. Känns skönt att äntligen göra det igen. Jag har en sådan lust till att göra det, men jag vet inte om tiden räcker till. Jag har sommarlov. Vädret är äntligen bra igen. Vilket betyder att jag vill vara ute. Menmen, vi får se hur det går denna gången!