just be happy

 
 

kärlek vid första ögonkastet

 
BootsDessa skor blir snart mina hoppas jag, jag är helt förälskad, fallit till marken. De måste bli mina, herregud vad de är tuffa och de bara skriker mitt namn.

Vad är det med mig?

 
 

Dagens viktigaste punkt var att plugga eftersom jag insåg att jag har två inlämningar och ett prov i veckan som jag helt hade glömt bort. Trodde att vi hade längre tid men icke sa nicke. Jag satt och pluggade i lite mer än tre timmar (!!!!!!) Ni som känner det kommer nog inte ens tro på mig, så otrovärdigt så det finns inte. Men det är sant! Sedan så fick jag för mig att städa köket så i två timmar städade jag alla möjliga konstiga saker. Vad är det med mig idag? Konstigt. Nu på kvällen gick jag en promenad med Melissa Horn i öronen och hamnade hemma hos världens bästa godmor och sa hej till mina kusiner, det var mysigt. Nu ska jag sova, jag är så otroligt trött. Uppdateringen är kass också, menmen. Hejdå.
 
JUSTE. Måste bara meddela er om att jag vann över min rädsla inatt. Jag sov hela natten och somnade som en stock direkt efter att jag hade skrivit inlägget. Det var skönt att slippa allt kaos. Till er som bryr er om det alltså, ni andra kan skita i att läsa detta.

En rädsla som jag ska lyckas övervinna


Jag har en rädsla som är otroligt jobbig. Jag är rädd för att vara ensam hemma eftersom jag alltid får bilder i huvudet på vad som kan hända, och tänk er då riktigt överdrivna, overkliga skräckfilms bilder typ. När jag ska sova ensam hemma så slutar det oftast med att jag får panik, sitter och gråter och skriker och ringer mamma/pappa och ber de att komma hem, vilket inte går. Så idag har jag världens största utmaning framför mig, jag ska klara att somna ensam i huset. Detta ska klaras, jag ska lyckats övervinna denna rädsla med tanke på att jag börjar bli vuxen = flyttar ut tillslut och kanske bor själv. Håll tummarna för mig, och be en extra bön för mig ni som ber. Tänker postitivt och låter tanken "jag kommer klara det här galant" rulla som en filmrulle i mitt huvud. God natt.
 

Instagrambildeeeeeer

I torsdags åt jag våfflor med nutella och sylt på och sedan åkte jag iväg på fotbollsträning med en riktigt mätt mage.


I går var det femkamp med skolans tre BF-klasser och det var helt okej. Roligt att umgås med dem! 

Efter mycket stress så hamnade äntligen några brudar hemma hos och vi åt middag och hade en otroligt jävla bra kväll. 


Idag spelade jag fotbollsmatch i det fina sommarvädret och efter mycket slit så blev slutresultatet 2-2. 


Efter ett snabbt besök i Åkersberga med mycket bussåkande och väntan i kylan är jag äntligen hemma i min otroligt varma säng, äter just nu lite chips och dricker cola. Snart ska jag sova! 
 

i hate you, but at the same time i just wanna hug you

Gammal bild på mig och min lillebror

Denna dag har varit seg och tråkig. Vi har kollat på film nästan varje lektion vilket inte passar mig så bra eftersom jag är så sjukt trött så jag somnar bara. Efter skolan åkte jag hem och pluggade och nu sitter jag i min säng med min lillebror och kollar på röjar-ralf. Det är helt ärligt hans nya favoritfilm. Det är den enda filmen han tjatar om och den enda filmen som han vill se. Om lite mer än en timme bär det iväg mot träningen. Hoppas den går super bra även fast jag är lite småsjuk fortfarande. Håller tummarna på att jag inte blir värre. Idag var det veckans sista skoldag, imorgon är det bara en lugn dag med 5kamp bl a. Vi hörs!  

Så nära, men ändå så jävla långt bort

 

Vi kan dra, sno en bil du är friiiiii

Idag har det varit helt tyst från min sida, men det är för att jag har haft friluftsdag. Gick ca 2 km (istället för en mil vilket vi skulle ha gått egentligen) med en klasskamrat och sedan fikade vi massor med några andra från klassen, otroligt mysigt. Var även på en barnvaktstest eller vad man ska säga. Ska vara barnvakt åt en riktigt härlig familj! Klickade riktigt bra med barnen så det känns super skönt!  Kvällen har spenderats framför Idol med en riktigt bra person ♥ 
 
 
 

Får ingen luft, blir knuffad runt, jag dansar men känner ingenting alls

Slutet på denna dag spenderades framför idol och sedan ett avsnitt av grey's anatomy. Nu hade jag tänkt att sova, äntligen. Ska försöka somna innan tolv idag, kommer jag lyckas? Jag hoppas det. Imorgon är det friluftsdag, så jag och några brudar i min klass ska ta en promenad på en mil och sedan utföra en uppgift som kallas lägerliv, jag hoppas att det blir kul. Har lite andra planer för morgondagen också som jag hoppas blir bra. God natt! 

Min absolut bästa vän

 
 

glädje, skratt och leende

 
 Två gamla bilder som bara skriker glädje, och två ögonbryn som jag faktiskt tycker om och som jag tycker att jag passar i. Kanske borde förminska mina? Och en hårfärg som jag trivs i. Det där är två bilder på en och samma person, på den som jag var förut. Glad var jag, och det vågade jag visa på bilder tillochmed. Jag känner knappt igen mig, men dessa bilder gillar jag starkt. Bilderna bara skriker glädje, och det fick mig att le. Kanske kan få er att le också! 
 

whatever

 

Åter igen tillbaka

På den senaste tiden har jag varit ganska ostabil så jag har inte velat blogga någonting, men nu känner jag att jag är på gång igen! Jag har spelat mycket fotboll och många matcher, kärlek till den sporten, den är världsbäst. Jag har umgåtts otroligt mycket med min fina vän hannah och haft otroligt härliga kvällar med vänner. Har tagit bilder med Bella i skolan, och börjat umgås mer med Rebecka igen.  Nu ska jag sova, god natt.