I always wish that you where here with me.


Efter första dagen.


Första dagen är avklarad. 
Inte för att jag hade några lektioner, men ändå. Vet nu ungerfär hur skolan ser ut, vilka som går i min klass, vilka mentorer jag har och allt det där ni vet? Mitt schema suger typ. Slutar tio i fem måndag och tisdag, känns ganska oskönt. Men ändå, har rätt så många sovmorron. Det gillas! 

Har iallafall träffat min underbara kusin idag som jag har saknat så fruktansvärt mycket. Efter allt knaskalas har vi äntligen löst det. Tog en glass och satte oss vid vattnet och hade det hur mysigt som helst. Ikväll ska jag sova hos min älskling. Vi hörs. 

Jag börjar bli en stor flicka.

Nu börjar sommarlovet röra sig mot sitt slut. Imorgon börjar skolan igen. Ny skola. Jag börjar gymnasiumet. Åh herre jag börjar bli stor. Åva blir det för mig. Hoppas att det är en bra skola. Lite nervös är jag faktiskt. Min sommar har varit underbar. Har gjort en massa roliga saker. Nu är det bara att börja räkna ner till nästa sommar.  

Jag har tänkt att börja blogga igen. Med både text och bilder. Vi får hoppas att det här håller längre än senast. Vi får helt enkelt hålla tummarna!